Viikon aikana on ollut kaikkea ihanaa puuhaa, mutta melkein kaikki on vielä vaiheessa : )

Tyynyjen ompelu on edistynyt pikkuisen, Tuomaksen kissatyyny on VALMIS :) Siitähän ei tietenkään tullut sellainen, mistä oli puhe silloin elokuussa, kun Tuomas sen tilasi. Käytin taiteellista vapauttani ja tein tyynystä tällaisen kissatyynyn, hih..... Tuomas ja Laura tulevat Suomeen ensi viikonloppuna, joten jos Tuomas satut lukemaan tätä juttua, vielä voit jättää kommenttia, että tee uusi :)

 Tyynyssä on kuvia meidän kissoista, kangas on pellavaa ja tuo ruudullinen kehys on puuvillakangasta, tyynyn tausta on kokonaan tuota ruudullista kangasta.

(Jokohan pian pitäisi lukea se kameran manuaali läpi, jos saisi vähän paremmat värit sisäkuviin, kun tuo sää tuntuu vaan jatkuvan kovin synkkänä ?)

 

Pajupirtin jäädytyshaaste on ollut näillä keleillä myös aikas haasteellinen. Minulla on ollut yksi juttu pakastimessa jo viikon, mutta en ole vienyt sitä ulos, täällä on lämpötila pysynyt + 5 asteen tienoilla. Tässä nyt kuitenkin kuva jääsydämestä, jos se sulaa ensi yön aikana, niin teen uuden ja pari muutakin juttua loppuviikolla, jos luvattuja pakkaskelejä vielä tänne riittää .
Alla oleva kuva on otettu vähän liian pimeällä, taas pääsi ilta yllättämään.......

Jään sisällä on led-lamppuja, jotka eivät kuumene, eiväkä sulata jäätä.

Laitoin ensin vuoan pohjalle vähän vettä jonka jäädytin ja sen jälkeen laitoin lamput ja lisää vettä ja jäädytin koko systeemin. Ensimmäinen vesikerros olisi voinut olla ohuempikin, niin lamput näkyisivät ehkä paremmin. ....No seuraava tulee jo parempi....

Kävimme perjantaina Turussa, Bauhausista sai tulppaaneja 20 kpl 5 eurolla, ihanan keväisiä :)

Ikeasta löytyi makuuhuoneeseen uusi lipasto, siitä enemmän seuraavalla kerralla.

.......ja kangaskaupasta lisää kankaita.......

Mahtaako tänään tulla nuuttipukkeja kolkuttelemaan ovelle, karkkivarasto on täydennetty kuitenkin :)