Uusi vuosi alkoi lupaavasti lumisateella ja pakkaskelillä (:

 

Kuopus löysi viimein kameransa, jossa oli kiinni kameran ja jalustan väliin kuuluva osa, joten pääsin ottamaan näitä vähän hämyisempiäkin kuvia

Superhiirikissa Onni tulossa hiirenmetsästysreissultaan lumihiutaleet otsallaan

Tasapuolisuuden vuoksi kuva myös Ruusasta pienenä, silloin hän nukkui vesikupissa, nykyään nukkumapaikaksi tarvitaan jo pesuvati :)

Sään puolesta on täällä palattu jo normaaliin, lämpötila nollan yläpuolella ja sataa vedensekaista räntää.

 

Sain järjestettyä ompelupöydän ja ensimmäiseksi tein äidilleni lahjaksi esiliinan. Tyynyprojektia olen myös aloitellut. Valmistelut alkoivat mustesuihkutulostimen asennuksella, että voin tulostaa silityskuvia. Innoissamme irroitimme tulostimen koneesta, kun hankin uuden värilasertulostimen, mutta nyt ovat molemmat tulostimet asennettu.


Essun kankaaksi valitsin Marimekon keväisen Puutarha-kankaan


Malli on varsin yksinkertainen, ympärikantattu.

Olen joskus hankkinut kanttarin, jonka avulla saa vinonauhan todella kätevästi ommeltua paikoilleen, ei tarvita harsimista, eikä nuppineuloja ja ommel tulee tasaisesti kaitaleen reunaan. Se oli hyvä ostos ! 


Ruusa on aina mukana auttamassa ;)

 

Tadaa ! Leijuva essu, joka valmistui Ruusan avusta huolimatta. Piti taas mennä ulos kuvaamaan, sisällä salamalla kaikki värit haalenivat. Essu on ripustettu verkkoon, joka kesällä on kelloköynnöksen kiipeilytukena.

Kävimme jo viemässä essun ja mummu oli tyytyväinen (:

Mukavaa loppuviikkoa !