Laittelen tähän vielä viimeisiä kuvia Pajupirtin jäädytyshaasteeseen, tammikuu alkaakin olla jo lopuillaan.

Täällä lounaisrannikollakin on saatu nauttia jo toista viikkoa talvisesta maisemasta, muutama sentti lunta maassa ja puutkin ovat pysyneet vielä lumisina :) Lämpötila keikkuu nollan molemmin puolin, joten jäätyminen on vaatinut pari vuorokautta.

Jääruusukakku

 

Vedenalaista talvimaisemaa.

Jäädytin kivikuvioisella tarjottimella vettä ja kalat on jäädytetty pienissä kalanmallisissa astioissa,veteen sekoitin vähän kankaanpainannassa käytettävää vihreää pigmenttiä.

Kiva olisi kokeilla kaikenlaisia muitakin jäädytyksiä, mutta näillä leveysasteilla se on vähän turhauttavaa, jäätyminen kestää kauan ja valmiit viritykset eivät todennäköisesti ole kovin pitkäikäisiä :(

Maailmanmatkaajat Tuomas ja Laura palasivat onnellisesti kotimaahan ja totuttelevat taas Suomen oloihin. Eivät ne paljon siellä matkalla muuttuneet, vai mitä ?

Loppuviikkoa vietetään meillä muutto- ja pakkauspuuhisssa, Laura ja Tuomas saivat asunnon Tampereelta ja muuttavat ensi viikonloppuna, Tuomaksen opinnot jatkuvat yliopistolla taas maanantaina.

Miehen kanssa pakkailemme hiihtovarusteita, perjantaina lähdemme Äkäslompoloon.

Haaveissa olisi taas päästä astumaan tähän maisemaan sisään (:

Lisäksi olen siirtämässä tätä blogia Bloggeriin, saa nähdä saanko siirrettyä ennen Lapin reissua, näin olisi tarkoitus, mikäli vain Tuomas ehtii auttamaan.......itsellä kun tuo näppäryys näissä puuhissa ei ole mitenkään  kehuttava ;)

Mukavaa pikkulauantaita ja loppuviikkoa toivottelee Risusydän (: