Joulu on täällä taas ennen kuin huomaammekaan. Eipä silti, tavaratalot ovat kyllä asian tiedostaneet jo lokakuun alusta lähtien. Kyntteliköt sun muut valot ovat joulukalenterien kanssa jo pari viikkoa koristaneet kaupan hyllyjä.

Niinpä aloitin minäkin jouluun valmistautumisen, tein nurmilauhasta muutaman olkitähden (kuusenkoristekokoa), seuraavaksi teen vähän isompia ikkunatähtiä.
Nämä on tarkoitus saada myyntiin joulumarkkinoille, meillä kotona en ole onnistunut vielä löytämään paikkaa minne kissat eivät ylettyisi, niiden mielestä ilmavirrassa liikkuvat olkikoristeet ovat äärimmäisen kiehtovia :)
Hmmm.. olisikohan ikkunan välissä potentiaalinen paikka tähdelle..?
Himmeleitäkin olisi kiva tehdä, mutta katsotaan miten aika riittää.......

2004138.jpg

2004137.jpg


Kuluneen viikon aikana on valmistunut myös muutama pari sukkia, osa tilaustöitä ja osa tulevia myyjäisiä varten

2004139.jpg

Vihreäsävyiset ovat Nalle-lankaa, harmaat 7 veljestä Polkkaa ja siniset vauvasukat Novita Woolia
Vauvasukkien ohjeen löysin täältä


Sain aikaiseksi vihdoin varata paikkani Rauman Joulumarkkinoille 14.12.
 Rauman Joulumarkkinat on jo kahtena vuotena äänestetty kauppiaiden keskuudessa vuoden parhaiksi markkinoiksi. Kannattaa tulla kauenpaakin :)

Viikkoa aikaisemmin meillä on täällä kylän omat myyjäiset, jotka ovat myös saavuttaneet hyvän suosion, lisäksi osallistun pariin pienempään myyjäistapahtumaan, joten nyt on käärittävät hihat ja ryhdyttävä toimeen, että olisi jotain myytävääkin.

Risuverstaalla on myös tullut jo jotain valmista, mutta siitä enemmän seuraavalla kerralla, tämä vuodatuksen hitaus näin iltaisin käy liiaksi hermoille. Pitänee vaihtaa blogspotille, kunhan se tukihenkilö sieltä Etelä-Koreasta kotiutuu :)